Vis
|
Azie
|
Hete viscurry
|
Maleisie
|
|
Maleise gebakken vis (Malakka gebakken vis)
|
Maleisie
|
|
Oosterse zalmlaksa
|
Maleisie
|
|
China
|
Chinese visfonfue met sesamdip
|
Canton
|
|
Gestoofde vis, garnalen en tahoe met XO saus
|
Canton
|
|
Gestoomde eieren met vis en of schaaldieren
|
Canton
|
|
Gestoomde, gevulde pijlinktvis met zoete chilisaus
|
Canton
|
|
Gestoomde vis in een mandje
|
Canton
|
met foto
|
Gestoomde vis met Chinese champignons, gember en lenteui
|
Canton
|
|
Gestoomde vis met gember
|
Canton
|
|
Gestoomde vis met sinaasappel en gember
|
Canton
|
met foto
|
Gestoomde vis (zeebaars, zalmforel, tarbot)
|
Canton
|
|
Hele vis in zoet-zure saus
|
Canton
|
|
Inktvis met lenteui
|
Canton
|
met foto
|
Krokant gebakken Chinese inktvis met zeezout en zwarte peper
|
Canton
|
|
Orientaalse vis en papillote
|
Canton
|
|
Roergebakken vis met gember
|
Canton
|
|
roergebakken vis met hoisinsaus
|
Canton
|
|
Rood gestoofde vis (hong shao yu)
|
Canton
|
met foto
|
Spiesje met zalm en garnaal
|
Canton
|
|
Thee gerookte zalm-filet
|
Canton
|
|
tipan met vis en schaaldieren
|
Canton
|
|
vis in wijnsaus
|
Canton
|
|
Vis in zoutkorst
|
Canton
|
|
Vis-tipan met zoet-zure saus
|
Canton
|
|
Visbuideltjes
|
Canton
|
|
Visfilet in zoet-zure saus
|
Canton
|
|
Viskoekjes met coctailgarnalen
|
Canton
|
|
Wontons gevuld met tonijn -of zalmtartaar
|
Canton
|
|
Zalm met lenteuitjes
|
Canton
|
|
Zalmforel gerookt op de Chinese wijze
|
Canton
|
|
Vis uit het Westmeer
|
Hangzhou
|
|
Krokante zeebaarsfilet
|
Hongkong
|
met foto
|
Zeewolf met gembersalsa
|
Hongkong
|
|
Gesmoorde vis
|
Shanghai
|
|
Gesmoorde vis met knoflook
|
Shanghai
|
|
hyacint van vis met zoet-zure saus
|
Shanghai
|
|
Roergebakken paling met zwarte bonensaus
|
Shanghai
|
met foto
|
Shanghai vis
|
Shanghai
|
|
Zoetzure inktvis
|
Shanghai
|
|
Roergebakken peper- en zout pijlinktvis met rode chilipeper en lenteui
|
Sichuan
|
|
Sichuan- tonijn met gembermayonaise
|
Sichuan
|
|
Sichuan zalm
|
Sichuan
|
|
Vis in heetzure saus
|
Sichuan
|
|
Vis op Sichuan-wijze
|
Sichuan
|
|
Visplakjes met gepekelde groente
|
Sichuan
|
|
zout en peperzalm met Sechuan-dipsaus
|
Sichuan
|
|
Europa
|
Gestoofde paling uit de provence, paling de pater
|
Frankrijk
|
met foto
|
Quiche van zalm en grote garnalen
|
Frankrijk
|
|
Snoekbaars in witte wijnsaus
|
Frankrijk
|
|
Tongfilet met garnalen in een eenpersoons gratineerschaaltje
|
Frankrijk
|
|
Gesauteerde inktvis met olijfolie, knoflook en peterselie
|
Griekenland
|
|
Gegratineerde vis op een bedje van spinazie
|
Italie
|
|
Verpakte zalm in bladerdeeg
|
Italie
|
|
Ovenschotel met roodbaars en tomaten
|
Nederland
|
|
Twee zalm wontons
|
Nederland
|
|
Carpaccio van zalm en kabeljauw
|
Spanje
|
|
Forel gewikkeld in ham
|
Spanje
|
|
Zeeduivel met amandelen
|
Spanje
|
|
Gravlax
|
Zweden
|
|
Janssons verleiding
|
Zweden
|
|
India
|
Indiase zalmkoekjes
|
India
|
|
Vis tandoori
|
India
|
|
Tandoori machi tandoori gegrilde vis
|
Maharastra
|
|
Curry met stevige witvis en garnalen
|
Zuid India
|
|
Japan
|
Calamari met zout en peper en orientaalse saus
|
Japan
|
|
Gepocheerde stevige witte vis (bev. kabeljauw) met shitake
|
Japan
|
|
tonijntartaar op maischips (naturel)
|
Japan
|
|
Zalm in teriyakisaus
|
Japan
|
|
Zalm teriyakisaus
|
Japan
|
met foto
|
Zalmkoekjes met amaisaus sla en wakame
|
Japan
|
|
Marokko
|
Chermoula met gebakken vis
|
Marokko
|
|
Zeebrasem of dorade in koriandersaus
|
Marokko
|
|
-Nieuw-
|
Zalmfilet in teriyakisaus
|
Japan
|
|
Vissalade met citroengras, pepers en limoen
|
Laos
|
|
Thaise viskoekjes
|
Thailand
|
|
Overig
|
Tripoli stijl spicy vis
|
Libanon
|
|
Spanje
|
Spaanse visstoofpot Aljotta
|
Spanje
|
|
Thailand
|
Gestoomde vis met citrus en peper
|
Azie
|
met foto
|
Geurige vispakketjes met sereh en gember
|
Azie
|
met foto
|
Gebakken inktvis met knoflook
|
Thailand
|
|
Gebakken vis met gembersaus
|
Thailand
|
met foto
|
gegrilde visfilet met huid en salsa van mango, garnalen en chilipeper
|
Thailand
|
|
Gestoomde forelfilets in slablad gevuld met Thaise vulling
|
Thailand
|
|
Groene viscurry
|
Thailand
|
|
In kokos gebakken vis ( snapper, baars of zalmforel)
|
Thailand
|
|
Pittige tilapia of andere witvis met kroepoek
|
Thailand
|
|
Pittige zalmsamosas met chili-tomatendipsaus
|
Thailand
|
|
Rode snapper in bananenbladeren
|
Thailand
|
|
Roergebakken zeebanket in een mandje van mie
|
Thailand
|
|
Salade van pijlinktvis, munt en koriander
|
Thailand
|
|
Thaise curry met pompoen zalm en garnalen
|
Thailand
|
|
Thaise fondue (Jim-Jum)
|
Thailand
|
|
Thaise groene zalmcurry
|
Thailand
|
|
Thaise viskoekjes
|
Thailand
|
|
Thaise zalmkoekjes met dipsaus
|
Thailand
|
|
Tongrolletjes in gestoomde slablaadjes
|
Thailand
|
|
Vis met gember
|
Thailand
|
|
Visballetjes met citroengras
|
Thailand
|
|
Viscurry met aubergines
|
Thailand
|
|
Viskoekjes
|
Thailand
|
|
Viskoekjes met komkommer
|
Thailand
|
|
Vispastei met kruiden en chilipeper
|
Thailand
|
|
Visrolletjes in kokosmelk
|
Thailand
|
|
Zeebaars met gembersaus (Pla Pad Khing)
|
Thailand
|
|
Vietnam
|
Cha ca Hanoi gebakken vis op Hanoise wijze
|
Vietnam
|
|