Hele vis in zoet-zure saus
Als de vis te groot is, snijd je hem door de helft. Je hebt dan een kop- en staartstuk. Kerf de vis aan beide zijden in(kruis) pas op dat je hem niet helemaal doorsnijd. Wrijf hem dan in met de zout en de peper. Zet apart. Blancheer vervolgens de groenten ong. 4 min. dompel ze dan in koud water en laat goed uitlekken. Doe alle geblancheerde groenten met de saus benodigdheden in een klein pannetje. Breng het aan de kook en roer het goed om en haal de pan van het vuur. Wentel vervolgens de vis door de maizena en schud het teveel eraf. Meng in een kommetje de eieren en de sesamolie. Smeer dit over de vis, wentel ze daarna weer door de maizena en schud het teveel eraf. Laat de olie in een wok of frituurpan goed heet worden dat hij begint te dampen. Bak de vis (een tegelijk) knapperig goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Verwarm de saus.
Schik de vis op een schaal en giet de hete saus eroverheen. Serveer direct.
Succes en eet smakelijk!!!