Wontons gevuld met tonijn -of zalmtartaar


Verwarm de oven voor op 200 oC.
Meng de benodigdheden voor de tartaar en zet het eventjes apart.
Leg een wontonvelletje in een ingevette muffinvorm, bestrijk met olie.
Laat in de oven in ong. 3 minuten krokant worden. Laat afkoelen.
Schep wat tonijntartaar in het wontonbakje en daarbovenop wat wasabimayonaise.
Garneer eventueel met een sliertje rode peper.

Succes en eet smakelijk!!

China

Canton

Vis

4 pers

no:961/972 << >>
300 gr. rauwe tonijn of zalm in erg kleine blokjes gesneden
2 theelepels geraspte gember
1 eetlepel gehakte koriander
1 eetlepel limoensap
1 1/2 eetlepel sojasaus
1 theelepel sesamolie
1 1/2 eetlepel rijstazijn
1 theelepel vissaus
2 eetlepels gesnipperde rode ui
1 fijn gesneden rode peper z.z
1 theelepel wasabi.

24 wontonvelletjes

wasabi-mayonaise(zelf maken)
1 theelepel rijstazijn
1 theelepel sojasaus
125 ml. mayonaise
wasabi naar smaak