Varkensvlees met witlof


Verhit de olie in de wok op een middelhoog vuur. Doe er de knoflook, gember, lenteui, vissaus, het citroengras en de chilipasta in en roerbak ong. 2 minuten tot de geuren loskomen.
Voeg er het varkenvlees toe en roerbak nog 3 minuten tot het vlees gekleurd is.
Schep er de tomaatjes en kokosmelk door en roerbak nog 1- 2 minuten tot de tomaatjes iets zachter zijn geworden. Neem de wok van het vuur en schep er de verse koriander door.
Schep vervolgens het vlees-groentemengsel in de witlof blaadjes op aparte bordjes of een grote schaal en dien direct op.


Succes en eet smakelijk!


Vietnam

Vietnam

Groenten

4 pers

no:739/972 << >>
1 eetlepel olie
2 tenen knoflook gehakt
1 eetlepel gemberwortel gehakt
6 lenteui gehakt
1 theelepel vissaus
1 eetlepel citroengras gehakt
1 eetlepel chilipasta(LKK)
250 gr. mager varkensvlees gehakt
250 gr. tomatenblokjes
1 eetlepel kokosmelk
3 eetlepels verse koriander gehakt

2 of 3 stronkjes witlof (blaadjes)