Rundvlees met groene curry en koriander
De wok verhitten en er olie in doen, als de olie erg heet is, het vlees op hoog vuur er ong. 2 minuten bruin in bakken. Zet apart.
Dan de currypasta en kaneel , kokosmelk,vissaus, limoenblad , limoensap en suiker in de wok goed laten indikken(totdat er olie op gaat drijven.)
Het vlees erbij doen en goed laten sudderen tot het een mooie massa is.
Voor serveren bestrooien met korianderblaadjes.
Serveer het met een schotel roergebakken groente en witte rijst.
Succes en eet smakelijk!!
Thailand
Thailand
Vlees
6 pers
no:917/972
<<
>>
2 eetlepels olie
600 gr. biefstuk of entrecote, in dunne reepjes gesneden
2 flinke eetlepels groene currypasta
1 theelepel kaneel
3 eetlepels vissaus
4 dl. kokosmelk
3 limoenblaadjes gekneusd
1 eetlepel limoensap
3 eetlepels palm suiker
Garnering
3 eetlepels korianderblaadjes