Foo yong hai gevulde omelet


Verhit in een platte koekenpan de olie en bak de gemberwortel, knoflook en de lenteui, doe er dan de paddestoelen bij met de bamboescheuten en laat het eventjes goed roerbakken. Schenk vervolgens het eimengsel hier op en op een laag vuur laten stollen.
De dikke omelet naar het midden toe wat opvouwen en opwarmen. Serveren met de saus. Garneren met peterselie- of korianderblad
Serveer hier gekookte rijst bij.



Succes en eet smakelijk!

China

Shanghai

Ei

4 pers

no:402/972 << >>
1 klein blikje bamboescheuten in reepjes
200 gr. verse paddestoelen in reepjes gesneden
2 lenteui in ringetjes gesneden
2 tenen knoflook gehakt
2 schijfjes gemberwortel gehakt
2 eetlepels olie

eimengsel
peper
6 eieren los geklopt
1 eetlepel lichte sojasaus


peterselieblad of korianderblad