Champignoncurry
Pureer de benodigdheden voor de pasta in een blender, keukenmachine of vijzel en zet apart. Of gebruik 2 eetlepels groene currypasta.
Verhit de olie in de wok of pan bak er de champignons goudbruin in, ong. 3 minuten. Giet er dan het kruidenmengsel door, roerbak ong. 30 sec. en schenk er de kokosmelk over.
Stoof dit zachtjes zonder deksel op de pan ong. 8 minuten.
Serveer de champignoncurry gegarneerd met blaadjes laurier en een rijstgerecht b.v. een citroenpilaf of sinaasappelrijst.
Succes en eet smakelijk!!
Thailand
Thailand
Vegetarisch
4 pers
no:53/972
<<
>>
500 gr. champignons, geborsteld en in plakjes gesneden
pasta
2 groene chilipepers, klein gehakt
1 eetlepel korianderblad, klein gehakt
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel chilipoeder
2 tenen knoflook gehakt
1 ui gehakt
1.5 dl. kokosmelk
zout
2 eetlepels olie
enkele laurierblaadjes