Wentelteefjes met gorganzola en rozemarijn
Korstje van gorgonzola snijden. Gorgonzola met vork fijnwrijven. 1 1/2 eetlepel creme fraiche en 1 1/2 eetlepel sherry erdoor roeren. Rozemarijn wassen, naaldjes van takjes nemen en door kaascreme mengen. Op smaak brengen met peper.Korstjes van brood snijden. Zes sneetjes brood dik besmeren met kaascreme. Andere sneetjes brood erop leggen en licht aandrukken. Kaascreme aan broodranden gladstrijken. Brood diagonaal halveren.
Eieren loskloppen met 1 1/2 eetlepel creme fraiche, 1 1/2 eetlepel sherry, zout en peper.
In koekenpan met anti- aanbaklaag olie verhitten. Brooddriehoekjes door eimengsel wentelen.
Wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin bakken.
Direct serveren.
Succes en eet smakelijk!!
Totaal 12 stuks.