Warme mangos en kiwis in gembersiroop
Schep de vruchten middenop een groot vel aluminiumfolie. Vouw de randen omhoog zodat er een bakje ontstaat.
Meng de overige benodigdheden en schenk dit mengsel over de vruchten. Vouw de pakketjes dicht.
Stoom de pakketjes afgedekt 10 minuten boven kokend water.
Garneer de vruchten met sliertjes limoenschil en serveer ze met gemberkoekjes en yoghurt.
Succes en eet smakelijk!!
Tip:U kunt hiervoor allerlei vruchten die u toevallig in huis hebt gebruiken: b.v. appels, peren, bananen. De siroop van de stemgember gebruikt u om de vruchten op smaak te brengen.
China
Canton
Nagerecht
4 pers
no:71/945
<<
>>
2 grote rijpe mangos, geschild, pitten verwijder en in blokjes gesneden
3 rijpe kiwis , geschild, in achten gesneden
2 bolletjes stemgember, in achten gesneden
6 eetlepels gembersiroop
sap van 1 middelgrote limoen
garnering
sliertjes limoenschil
gemberkoekjes en yoghurt, om erbij te geven