varkenshaasje met honing en gember
Dep de varkenshaasjes droog en leg het in een platte bak.
Meng vervolgens de benodigdheden voor de marinade en giet dit over de varkenshaasjes en meng het goed. Zet het gekoeld weg. b.v. in de koelkast ong. 8 uur. Af en toe draaien, zodat de marinade goed verdeeld word.
Verhit de gril en haal het vlees uit de marinade en leg het op een met olie ingewreven rooster en schuif het in de oven onder de gloeiende gril, of bak het in een grillpan. Gril het vlees ongeveer 10 min. en bedruip het af en toe met de marinade en draai het om de 3 min. Verwijder het vocht uit de lekschaal en bak het vlees als het nog niet gaar is ong. 10 min. of korter. Het moet dan nog 5 minuten afgedekt met aluminiumfolie staan . Dan kun je het gaan snijden, doe dat wel in dunne plakjes.
Serveer het op een platte schaal gegarneerd met de peterselie of het korianderblad.
Succes en eet smakelijk!!