Tomatensoep met kippevlees


Breng de bouillon aan de kook en doe daar de tomaat, kippevlees en doperwten bij. Laat de bouillon weer aan de kook komen en breng op smaak met de ketchup, zout, peper en suiker.
Meng op het laatste het maizena papje erdoor en in een straaltje het geklopte ei, goed roeren.
Serveer de soep in soepkommen , met daarover nog wat sesamolie gedruppeld.
Garneer met gehakte lenteui.



Succes en eet smakelijk!!




China

Canton

Soep

2 pers

no:345/972 << >>
1 tomaat ontveld en in blokjes gesneden
100 gr. gaar kippevlees in stukjes gesneden
600 ml. kippenbouillon
ong. 15 doperwtjes
1/2 theelepel peper
1 1/2 theelepel zout
3 eetlepels tomaten ketchup
2 theelepels suiker
4 theelepels maizena met water
1 ei
1 theelepel sesamolie

1 lenteui gehakt