thaise meloensalade
Meng de vissaus en het limoensap in een kom.
Voeg zout en suiker toe en roer tot de suiker is opgelost. Voeg het pepertje, de limoenschil, het lenteuitje en de kokosmelk toe. Goed roeren.
Leg de stukjes meloen in een schaal. Schenk de dressing erover en nu de noten en de koriander.
Serveer de salade als bijgerecht, bij gegrilde vis of als een klein voorgerecht.
Succes en eet smakelijk!!
Tip: Dit gaat heel goed als salade bij de b.b.c.
Thailand
Thailand
Salade
4 pers
no:602/972
<<
>>
1 eetlepel vissaus
2 eetlepels limoensap
1/2 theelepel zout
1 theelepel bruine suiker
1 rood pepertje fijn gehakt
geraspte schil van 1 limoen
1 lenteui klein gehakt
1 1/2 dl. kokosmelk
500 gr. verschillende sooten meloen b.v. watermeloen, honingmeloen, galiameloen in blokjes gesneden
2 eetlepels zoute pindas gehakt
2 eetlepels koriander gehakt