suan la tang
Doe in een grote soepterrine de azijn, sojasaus, lenteui, sesamolie, gemalen peper, sechuanpeper, chilipepers, gemberwortel en de koriander.
Meng de marinade voor het vlees en zet het vlees erin. Zet 20 minuten apart.Verhit de olie in een wok en doe er het vlees in en roerbak het totdat het van kleur veranderd. Haal het vlees eruit en zet het apart. Doe vervolgens de bouillon in de soeppan met de suiker en het zout. Laat het aan de kook komen. Dan de bamboescheuten erin doen samen met het vlees. Laat het vervolgens 5 minuten zachtjes doorkoken. Dan het maizenamengsel erbij doen totdat het indikt tot een gebonden soep. De tahoe erbij doen en eventjes laten koken. Voorzichtig roeren. Op het allerlaatste de eieren erbij gieten totdat de eieren gaan drijven.
Onmiddelijk over de ingrediënten in de soepterrine gieten en heet serveren.
Succes en eet smakelijk!