Spinazie tofu soep


Spoel de garnalen onder de koude kraan en laat uitlekken.
Doe de garnalen en de kipbouillon in de pan en breng aan de kook. Voeg vervolgens de tofu blokjes toe en laat de bouillon zachtjes 5 min. sudderen.
Breng op smaak met de zwarte peper en de vissaus. Trek de spinaziebladeren aan stukjes en schep door de soep , vervolgens het nog 1 min. zachtjes laten sudderen. Neem de soep van het vuur en verdeel deze over de soepkommmen, garneer het met de plakjes lenteui.




Succes en eet smakelijk !!
Deze milde soep, gaat heel goed samen met een pittig kerriegerecht.

Thailand

Thailand

Soep

4 pers

no:362/972 << >>
Benodigdheden:
2 eetlepels gedroogde garnalen
1 liter kippenbouillon
250 gr. verse zachte tofu in blokjes gesneden
2 eetlepels vissaus of sojasaus
ruim 250 gr. verse goed gewassen spinazie bladeren
versgemalen zwarte peper
2 lente uitjes in dunne plakjes gesneden