Sichan kip en noedels
Meng in een kommetje de smaakmakers en zet apart.
Kook het water met een scheut olie voor de mie, doe er dan de mie in en kook volgens de aanwijzigingen op het pak ong. 4 - 6 min. roer regelmatig. Laat uitlekken en zet apart.
Verhit de wok en doe er de olie in en bak hierin de knoflook 15 sec. dan de peulen, paprika en de lenteui erbij doen en nog 1- 2 minuten roerbakken, de groente moet nog knapperig zijn. Haal de groente uit de wok en zet apart. Nog wat olie in de wok goed heet laten worden en dan de helft van het kippen -mengsel erbij doen 2 - 3 min. roerbakken totdat ze niet meer rose ziet, eruit halen en apart zetten. Vervolgens de andere helft van de kip bakken, als deze klaar is de andere helft van de gebakken kip erbij doen en goed doorwarmen , dan de smaakmakers samen met het groentemengsel en de mie erbij doen. Roer alles goed door elkaar ong. 1 minuut, totdat alles goed heet is. Serveer op een schaal en garneer met de gehakte geroosterde pindas of pijnboompitten.
Succes en eet smakelijk!!