Sandwiches van varkenshaas met tomatensalsa


Tomatensalsa: voorbereiding(kan 6 uur voor serveren). Meng de verse en gedroogde tomaten met kappertjes, ansjovis koriander en lenteui. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar de salsa tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bereiding: Snij het vlees in 12 heel dunne, schuine plakken. Bestrooi de vleesplakjes met zout en peper en bak ze om en om in een hete pan in de boter.
Verwarm de salsa voorzichtig. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg 6 plakjes vlees op de bakplaat, beleg ze dik met tomatensalsa en dek af met 6 andere vleesplakjes. Leg hierop de kaas en zet dit heel even onder de hete grill tot de kaas gratineert.
Serveer ze als een voorgerecht of als onderdeel van een tapabuffet.



Succes en eet smakelijk!!

Europa

Italie

Vlees

6 pers

no:779/972 << >>
Tomatensalsa
4 tomaten ontveld en zaadjes verwijderd in blokjes gesneden
4 gedroogde tomaten fijn gesneden
1 eetlepel kappertjes
2 ansjovisfilets fijn gesneden
3 eetlepels koriander of peterselie fijn gesneden
2 lenteui fijn gesneden

zout
peper

2 varkenshaasjes
40 gr. boter
6 plakjes jonge kaas(zo groot als 1 plakje varkenshaas)