Saffraansaus met de kleur van de zon


Breng de bouillon samen met de Martini aan de kook en laat sudderen. Voeg room en de verpulverde saffraan toe. Breng het geheel weer aan de kook en neem de pan van het vuur.
Smelt de boter, voeg de bloem en de helft van de citroenschil toe er roer goed. Giet er het bouillonmengsel bij en blijf goed doorroeren. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de rest van de citroenschil en de saffraandraadjes en dien op.



Succes en eet smakelijk!!
Dit sausje gaat heel goed bij elke soort vis.

Europa

Italie

Saus

4 pers

no:267/972 << >>
1.5 dl. visbouillon (kant en klaar)
1 dl. droge Martini
3 dl. room
1 doosje verpulverde safraan
100 gr. roomboter
1 eetlepel bloem
geraspte schil van 2 citroenen
witte peper
zout
saffraandraadjes