Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier


Verwarm de oven voor 200 oC.
Knip een cirkel bakpapier van 30 cm. doorsnee, vouw doormidden en leg op een bakplaat.Leg de aardappels op een helft en stop er de rozemarijn en knoflook tussen. Sprenkel er de olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Vouw er de andere helft van het papier over en knijp de randen goed dicht. Zet 30 minuten in de oven, of tot het papieren zakje opgebold is en de aardappels gaar zijn.
Maak het pakje aan tafel open en snuif de geuren op.



Succes en eet smakelijk!

Tip:
Knip voor individuele porties cirkels van 20 cm. en verdeel de benodigdheden over 4 pakjes.

Europa

Italie

Aardappelen

4 pers

no:905/972 << >>
500 gr. kleine nieuwe aardappeltjes
een aantal takjes verse rozemarijn
een paar tenen knoflook gepeld
2 eetlepels extra vergine olijfolie(groene)
zout en versgemalen peper