Roergebakken salade van gemengde groenten


deblijdekok.jpg Verhit de wok en doe er de olie in, roerbak de ui en de knoflook ong. 2 minuten totdat de ui glazig is, pas op dat ze niet verkleuren.
Voeg de peulen en de prei toe en laat nog 4 minuten roerbakken.
Nu de tauge en de rest van de benodigdheden toevoegen en nog 2 minuten laten bakken.
Serveer de salade warm op een schaal.




Succes en eet smakelijk!!
Tip: Ontkiem zelf bonen of linzen in een glazen pot. Spoel ze iedere dag en vul ze met vers water bij. Dek het deksel af met kaasdoek en zet de pot op een zonnige vensterbank. Na 3-4 dagen zijn de bonen en linzen ontkiemd.

China

Hunan

Salade

4 pers

no:240/972 << >>
1 ui in dunne ringen gesneden
2 tenen knoflook gehakt
4 eetlepels olie
2 grote preien in dunne reepjes gesneden
250 gr. peultjes afgehaald

125 gr. tauge
zout
vers gemalen peper
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel verse koriander gehakt