Rib of haaskarbonade met eiermie in zwarte pepersaus


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet daar de karbonades in. ong. 30 minuten.
Verhit de wok en doe dan er de olie in en bak de karbonades totdat ze gaar zijn. Laat ze uitlekken en snijd ze vervolgens in stukjes om gemakkelijk te eten met de stokjes.
Kook vervolgens de eiermie. Doe het in een kom en schenk er de kokende bouillon over. Leg hierboven op de karbonades en de gekookte groenten b.v. spinazie of pakchoi.
Verhit vervolgens de 3 eetlepels zwarte pepersaus en schenk deze hierover.



Succes en eet smakelijk!!

China

Beijing

Vlees

4 pers

no:651/972 << >>
ong. 150 gr. eiermie

4 dunne rib of haas karbonade a 75 gr.
2 eetlepels olie

250 gr. gekookte groene groente b.v. spinazie of pakchoi

2 kopjes bouillon

3 eetlepels zwarte pepersaus



marinade
1 eetlepel oestersaus
1/2 theelepel maizena
1 eetlepel olie