Notenloempiaatjes
Bak het sjalotje en de knoflook 20 sec. in 2 eetlepels olie.
Voeg de prei, noten en champignons toe en bak ze 3 minuten mee.
Leg het notenmengsel op de loempiavellen en rol deze op tot loempias. Frituur de loempias in de hete olie.
Verhit de wok en bak de asperges met de gember en de paprikareepjes ongeveer 2 minuten.
Serveer de loempias op een bedje van asperges en paprikas.
Succes en eet smakelijk!!
Europa
Nederland
Vegetarisch
4 pers
no:113/972
<<
>>
100 gr. cashewnoten gehakt
50 gr. hazelnoten gehakt
8 loempiavelletjes van 30 - 30 cm.
1 sjalotje gehakt
1 knoflook teen gehakt
2 eetlepels olie
12 cm. prei, in dunne ringetjes gesneden
100 gr. champignons, in blokjes gesneden
olie om te frituren
200 gr. puntasperges
1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
2 cm. gemberwortel gehakt