Notenloempiaatjes


Bak het sjalotje en de knoflook 20 sec. in 2 eetlepels olie.
Voeg de prei, noten en champignons toe en bak ze 3 minuten mee.
Leg het notenmengsel op de loempiavellen en rol deze op tot loempia’s. Frituur de loempia’s in de hete olie.
Verhit de wok en bak de asperges met de gember en de paprikareepjes ongeveer 2 minuten.
Serveer de loempia’s op een bedje van asperges en paprika’s.



Succes en eet smakelijk!!

Europa

Nederland

Vegetarisch

4 pers

no:113/972 << >>
100 gr. cashewnoten gehakt
50 gr. hazelnoten gehakt
8 loempiavelletjes van 30 - 30 cm.
1 sjalotje gehakt
1 knoflook teen gehakt
2 eetlepels olie
12 cm. prei, in dunne ringetjes gesneden
100 gr. champignons, in blokjes gesneden

olie om te frituren

200 gr. puntasperges
1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
2 cm. gemberwortel gehakt