Verhit de wok en doe er 2 eetlepels olie in. Doe er de eieren in en bak er roerei van. Zet apart en maak de wok schoon.
Verhit de wok opnieuw en doe er de laatste olie in. Roerbak vervolgens de knoflook en de gember een paar seconden, dan er de kpblokjes en roerbak deze 1 minuut. Nu er de rijstwijn erbij doen eventjes laten bakken en vervolgens de chinese champignons en de wortels, roerbak 1 minuut.
Nu er de augurk, de bambooscheuten en de pindas meebakken. Daarna het roerei en maak op smaak met de sojasaus, sesamolie en de gemalen peper. Doe het op een serveerschaal met de gestoomde pannekoekjes en of slablaadjes.
Eet het als volgt: Pak een pannekoekje en vouw als een halfmaantje en vervolgens weer in de helft (conisch) vul het dan met wat vulsel. Het slablaadje vul met wat vulsel en eet het uit het vuistje.
Succes en eet smakelijk