mie salade met wortel en cashewnoten


Kook de mie vlg. de aanwijziging op de verpakking.
Roer in een schaal het limoensap met de olie, gembersiroop en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Giet de mie af in een vergiet en schep de warme mie door de dressing. Schep er ook de gesneden worteltjes en de gesneden stemgember door. Laat de salade nu afkoelen.
Schep vlak voor het serveren de cashewnoten en de koriander door de miesalade.



Succes en eet smakelijk!!
Tip:
Maak de salade extra lekker met dunne reepjes rode peper, ringetjes citroengras, blokjes verse mango en reepjes komkommer.

India

India

Salade

4 pers

no:231/972 << >>
150 gr. eiermie of rijstemie
50 gr. ongezouten cashewnoten grof gehakt en geroosterd en zet apart

dressing
3 eetlepels limoensap
3 eetlepels olie
1 eetlepel gembersiroop van de stemgember
zout
versgemalen peper

100 gr. dunne wortelreepjes
3 bolletjes stemgember klein gesneden

15 gr. koriander klein gesneden