grote garnalen in koriandermasala
Pel de garnalen en haal het darmkanaal eruit.
Meng de ui, knoflook, rode peper,gember, limoenrasp en sap en de koriander tot een grove puree. Voeg komijn, zout en peper naar smaak toe.
Schep in een schaal de garnalen en de koriandermasala door elkaar en laat minstens 15 minuten staan.
Aan tafel: Verhit een klein scheutje olie in een gourmetpannetje of bak-grillplaat. Bak de garnalen al omscheppend in 3 - 5 minuten gaar, tot ze ondoorzichtig en roze van kleur zijn. Schep de rest van de koriandermasala door de gebakken garnalen.
Succes en eet smakelijk!!!
India
India
Schaaldieren
4 pers
no:232/972
<<
>>
500 gr. ongepelde of gepelde rauwe garnalen
marinade
1 limoen schil geraspt en sap apart houden
1 rode peper, ontzaad en klein gehakt
1 ui gesnipperd
2 teentjes knoflook gehakt
1 cm. gemberwortel gehakt
30 gr. koriander klein gehakt
1/2 theelepel komijn
versgemalen peper
olie
zout