Mangosneeuw


Schep de stukjes mango in een kom en pureer ze met een staafmixer of blender.
Voeg de creme fraiche of de yoghurt toe en roer alles tot een gladde puree. Doe er limoenrasp, limoensap en grof gemalen peper bij. Meng goed.
Vul het in de schaaltjes/glazen en zet in de koelkast( ong. 1 uur)
Garneer het met een snufje kaneelpoeder en een dot slagroom met een muntblaadje.

Succes en eet smakelijk!!!
Tip: Je kunt ook half creme fraiche en yoghurt doen en ipv mango rijpe perzikken gebruiken.

Azie

India

Nagerecht

4 pers

no:775/972 << >>
2 blikken mango op siroop uitgelekt
of 1 of 2 rijpe mango’s in stukjes gesneden
150 ml. creme fraiche of dikke yoghurt
sap van 1 limoen
rasp van 1 limoen
grove gemalen peper (naar wens)

garnering
kaneelpoeder
slagroom
blaadjes verse munt