Lichte rijstnoedels met verse kruiden


Week de noedels 30 minuten in heet water en laat ze zorgvuldig uitlekken.
Verhit de wok. Giet de olie erin en roerbak, als de olie licht begint te walmen, de bosui, de knoflook, de zongedroogde tomaatjes, de sjalotten, het zout en de peper 30 seconden, voeg de noedels toe, roerbak 2 minuten en laat de noedels in die tijd licht kleuren. Giet er zo nodig wat extra olie bij.
Voeg tenslotte de kruiden en het citroensap toe. Meng het goed en serveer meteen.




Succes en eet smakelijk!!

Vietnam

Fusion

Mie

4 pers

no:146/972 << >>
250 gr. platte droge rijstnoedels
3 eetlepels olie
3 eetlepels lenteui in ringetjes gesneden
3 tenen knoflook gehakt
3 eetlepels zongedroogde tomaten fijngehakt
3 eetlepels fijngehakte sjalotjes
1/2 eetlepel zout
1 eetlepel vers gemalen peper
4 eetlepels basilicum gesnipperd
3 eetlepels klein geknipte bieslook
3 eetlepels fijngesneden koriander
2 eetlepels fijngesneden dragon(indien gewenst)
1 eetlepel citroensap