Knapperige plakjes kruidig bief met sla en zoete sinaasappelsaus
Doe het vlees in een grote schaal met de vissaus of sojasaus, citroengras, knoflook, suiker en chilipepers. Doe er dan de maizena bij. Meng goed en zet apart. Verhit de wok en doe er ruim olie in, als die heet genoeg is er het vlees er bij beetjes bij doen en knapperig roerbakken. Het vlees eruit halen, uitlekken en apart zetten. Laat een eetlepel olie in de wok en haal de rest eruit. Maak nu de saus: Meng de sinaasappelsap met water limoensap, suiker, zout en de maizena. Zet apart. Bak vervolgens de uien en de paprikas in de wok en roerbak totdat het beetgaar is. Vervolgens de sinaasappelsaus toevoegen en doorkoken tot het begint in te dikken.
Serveren: Leg de klein gesneden sla in het midden van een platte schaal, leg het vlees in het midden op de sla en giet er de saus over.
Top het af met meer gesneden sla en muntblaadjes. Serveer het met gekookte rijst. Succes en eet smakelijk!!