Gevulde paddestoelen (gestoomd)


Snijd de stelen van de paddestoelen en hak ze fijn. Meng ze met het broodkruim, de lenteuitjes, avocado, chilipeper, tomaat en het citroensap.
Schep dit mengsel in de vorm van een bergje in de hoeden van de paddestoelen. Druk de vulling stevig aan met de holle kant van een lepel. Strooi de kaas en vervolgens de koriander erover.
Plaats de gevulde paddestoelen in de stoominzet en laat ze goed afgedekt stomen tot ze gaar zijn.
Serveer de paddestoelen als lunch met een salade, zure room en versgebakken brood.

Succes en eet smakelijk!!!

Europa

Nederland

Groenten

4 pers

no:79/972 << >>
8 grote portobelle- champignons, schoongebortsteld
4 eetlepels volkoren broodkruim
4 lenteuitjes gehakt
1 rijpe avocado, klein gesneden
1 rode chilipeper, fijn gesneden
1 grote tomaat, zaad verwijderd klein gesneden
1 eetlepel citroensap
4 eetlepels vers geraspte mozzarella
1 eetlepel verse koriander