Blancheer de pakchoi 2 minuten in een pan kokend water. Giet de pakchoi af, laat schrikken onder de koude kraan en hak de bladeren fijn. Doe de pakchoi in een kom en schep er het kippengehakt, de sesamolie, lenteuitjes, gember, knoflook, rijstwijn, oestersaus, sojasaus, wat zout en de maizena door. Bevochtig de handen met koud water en kneed het mengsel stevig door.
Leg de wontonvellen op een werkvlak en dek ze af met een vochtige theedoek. Neem een vel tegelijk en schep 2 theelepels vulling in het midden. Kwast de rand van het vel in met water. Plooi de randen van het vel samen en draai ze dicht. Dek af met een vochtige theedoek en maak de rest van de buideltjes op dezelfde manier.
Verhit de olie in een wok en bak de buideltjes in porties mooi goudbruin en gaar. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveer ze warm en geef er soja,- hoisin- of pruimensaus bij.
Succes en eet smakelijk !!