eendenborst met mango


Snijd de vetkant van de eendenborst met een scherp mes in ruitjespatroon in. Bak de eendenborst in een koekenpan op de vetkant op matig vuur in ong. 8 minuten krokant. Bak de borst op laag vuur nog ong. 5 minuten op de vleeskant.
Neem het vlees uit de pan en laat het rusten in aluminiumfolie.
Snijd de eendenborst met de krokante vetlaag schuin in 8 plakken. Bestrooi met zout en peper.
Vouw elke plak eendenborst rond een stukje mango en prik dit op een coctailprikker met een stukje lente-ui erboven en eronder.
Lekker met een zoete chilisaus, gemengd met een paar lepels creme frache, of met mangochutney.

Succes en eet smakelijk!!!

Thailand

Thailand

Gevogelte

8 pers

no:829/972 << >>
1 kleine eendenborst (magret de canette) van ong. 200 gr.
zout
peper
3 lenteuitjes
1 rijpe stevige mango in 8 staafjes van 2 cm. gesneden