Bief met citroenblad en chilipepers
Meng de smaakmakers en zet apart.
Verhit een wok en doe er dan de olie in, bak de knoflook totdat deze gaat ruiken, niet te donker anders wordt ze bitter. Nu het vlees erbij doen en goed roerbakken en vervolgens de ui en de rode pepers erbij doen. Houd het goed in beweging, zodat het in aanraking komt met de hete wok. Vervolgens de smaakmakers en het citroenblad in erg dunne reepjes gesneden erbij doen en goed mengen .
Serveer op een platte schaal en garneer het met wat koriander en munt.
Succes en eet smakelijk!!
Thailand
Thailand
Vlees
6 pers
no:769/972
<<
>>
4 eetlepels olie
4 tenen knoflook gehakt
1 grote of 2 kleine rode uien gehakt
3 verse rode chilipepers gehakt
600 gr.biefstuk in erg dunne plakjes gesneden
smaakmakers
3 eetlepels vissaus
3 eetlepels sojasaus
3 eetlepels oestersaus
1 eetlepel palmsuiker
10 citroenblaadjes, opgerold als een sigaret en dan in erg dunne reepjes gesneden
garnering
gehakte koriander
gehakte munt
gehakte rode chilipeper