Thais zoetzuur varkensvlees


Verhit de wok doe er dan de olie in, laat het goed heet worden en doe er dan de knoflookplakjes bij en roerbak het snel goudbruin. Schep er dan het varkensvlees bij en roerbak vervolgens nog 4 a 5 minuten. Dan de ui erbij. Meng goed.
Meng de smaakmakers: Doe deze dan bij het vleesmengsel en laat het nog 3 minuten roerbakken totdat het vlees gaar is.
Als het zover is dan de groente en de ananas er allemaal bij doen . Misschien is het te droog, dan kun je er wat water bij gieten ong. 2 eetlepels . Roerbak nu nog een paar minuten.
Garneer het met verse koriander en lenteui.

Succes eet smakelijk !!

Thailand

Thailand

Vlees

4 pers

no:797/972 << >>
400 gr. mager varkensvlees in dunne reepjes gesneden

2 eetlepels olie
4 tenen knoflook in dunne plakjes gesneden
1 rode ui in dunne plakjes gesneden
smaakmakers
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels witte suiker
vers gemalen zwarte peper


1 rode paprika in dunne reepjes gesneden
1/2 komkommer met schil in dunne reepjes gesneden
2 stevige ontvelde tomaten in kleine partjes gesneden
125 gr. verse ananas in kleine blokjes gesneden
2 lenteui in schuine ringen gesneden
garnering
korianderblad en sliertjes lenteui