Snel gebakken garnalen met pepers
Verhit de kokoscreme, voeg de kerriepasta toe en roer tot het aroma vrijkomt. Giet de kokosmelk erbij.
Zodra het begint te koken de garnalen toevoegen. Laat 10 minuten sudderen tot de garnalen gaar zijn.
Op smaak brengen met vissaus en palmsuiker.
Leg de garnalen op een schaal en garneer ze met stukjes limoenblaadjes, basilicum- of korianderblaadjes en pepers.
Succes en eet smakelijk!!
Thailand
Thailand
Schaaldieren
4 pers
no:440/972
<<
>>
500 gr. grote rauwe garnalen garnalen, geschild en het darmkanaal verwijderd
1/2 kopje kokosscreme
2 eetlepels rode Thaise kerriepasta
2 1/2 kopje kokosmelk
3 eetlepels vissaus
2 eetlepels palmsuiker
2 limoenblaadjes in stukjes gescheurd
garnering
basilicum- of korianderblaadjes
3 rode pepers, in lange reepjes gesneden