Romige garnalen curry
Chingdi macher


Pureer de gember, knoflook en komijn samen tot een dikke pasta. Zet apart.
Verhit de olie en bak laurier, kruidnagels, kaneel en kardemom tot het aroma vrijkomt. Voeg de ui toe en laat 5 minuten zacht meebakken.
Voeg de chilipepers en de kruidenpasta toe en bak 2 minuten. Voeg zout en water toe en stoof onafgedekt 5 minuten. Voeg de garnalen toe en stoof 3 minuten zachtjes. Voeg de kokosmelk toe en stoof de garnalen onder af en toe roeren verder gaar.
Breng op smaak met de suiker en serveer de curry met koriandergroen.

Succes en eet smakelijk!
Dikke kokosmelk geeft deze curry een romige textuur en smaak.

-Nieuw-

India

Schaaldieren

4 pers

no:56/972 << >>
2 cm. gemberwortel
6 tenen knoflook
1 theel. komijnzaad
3 eetlepels olie
1 laurierblad
4 kruidnagels
1 kaneelpijpje 5 cm.
4 groene kardamompeulen gekneusd
1 grote ui, fijn gehakt
4 groene chilipepers z.z. en fijn gehakt
zout naar smaak
125 ml. water
500 gr. grote garnalen, gepeld en darmen verwijderd
250 ml. dikke kokosmelk
1 theel. suiker

fijngehakte korianderblaadjes ter garnering