Pikant dubbel gekookt rundvlees
Saus: Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de rode pepers en de sechuanpeper ongeveer 30 sec. voeg hierbij de lente- ui, knoflook, gemberwortel ,laat eventjes roerbakken en doe er dan de zwarte bonenpasta en de hete bonenpasta bij en roerbak nog 3 min. Schenk er 1 1/4 dl. water bij en breng het mengsel aan de kook. Neem de wok van het vuur.
Breng in een grote pan water aan de kook, voeg het vlees toe en kook nog ongeveer 2 min. en laat het vlees goed uitlekken. Verhit de saus opnieuw in de wok, voeg het vlees toe en roerbak alles nog 3 min. dan de sla erdoor scheppen of op een bedje van sla serveren. Bestrooi met Sechuanpeper en de schijfjes gebakken knoflook.
Het is heel mooi om op een bedje sla te serveren. Dit inplaats van de sla erdoor te scheppen.
Succes en eet smakelijk !