Mexicaanse salsaburger


Doe de tartaar in een kom met de chipskruimels, sjalotjes, knoflook, koriander, ei , zout en de tacokruiden en kneed het goed. Verdeel het in 4 porties. Met vochtige handen het gehakt tot 4 hamburgers vormen.
Verhit in een koekenpan de olie en bak de hamburgers in 8 min. bruin en krokant. Halverwege keren.
Intussen de tortilla verwarmen volgens de aanwijziging op de verpakking.
Tortilla’s tot helft bestrijken met de guacomole. Vervolgens daarop de plakken tomaat verdelen.
Hamburgers erop leggen. Op elke hamburger eetlepel salsa scheppen. Tortilla dubbel klappen.

Succes en eet smakelijk!

Mexico

Mexico

Vlees

4 pers

no:226/972 << >>
15 gr. tortillachips nacho cheese verkruimeld
1 sjalotje gehakt
3 takjes koriander gehakt
2 tomaten in dunne plakjes gesneden

250 gr. rundertartaar

1 ei
zout
1 eetlepel tacokruiden
1 eetlepel olie

4 tortilla’s

avocadodip(guacomole)
4 eetlepels salsasaus