Koreaans tafelgrillen
Varkenshaas: marinade: 2 tenen knoflook gehakt, meng dit met 2dl. sojasaus, gembersiroop en de sesamolie. Gebruik de helft als dipsaus en de rest voor de marinade. Leg de plakjes varkenshaas in de marinade en laat 30 min. staan. Dep ze droog en grill ze op de bakplaat, bruin en gaar.
Ossenhaas: marinade: 2 tenen knoflook gehakt, meng dit met 2 dl. sojasaus, 2 1/2 eetlepel palmsuiker en 5 eetlepels limoensap. Gebruik de helft van het sojasaus-limoenmengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade. Laat 30 min. marineren. Dep de plakjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar.
Speklapjes: marinade: Hak 2 tenen knoflook fijn, meng dit met 2 dl. sojasaus, 2 1/2 eetlepel palmsuiker en de Tabasco(pepersaus) Gebruik de helft als dipsaus en de rest voor de marinade. Laat 30 min. marineren. Dep de plakjes droog en bak het aan tafel bruin en gaar.
Succes en eet smakelijk!!