Groene kerrie pasta


Bak de korianderzaadjes en de komijn ong. 5 min in een wok, wrijf in een vijzel dan tot grove poeder. Zet apart.
Vervolgens de overige ingrediënten,behalve de garnalenpasta goed mengen in een blender of keukenmachine.
Voeg vervolgens het gebakken kruidenmengsel en de garnalenpasta toe en maal alles tot een fijne pasta (ong. 1/2 kopje).




Succes en eet smakelijk!

Thailand

Thailand

Saus

no:537/972 << >>
1 eetlepel korianderzaadjes
1 theelepel komijnezaad

pasta
15 groene kleine chilipepers
3 eetlepels fijngehakte sjalotjes
1 eetlepel fijngehakte knoflook
1 theelepel fijn gehakte galangal(laos)
1 eetlepel fijngehakte citroengras
1 theelepel fijngeraspte limoenschil
1 eetlepel fijngehakte koriander
5 zwarte peperkorrels
1 theelepel zout

1/2 theelepel garnalenpasta