Gekruide cashewnoten


Verhit de olie in een karhai(wok) of grote koekenpan op een middelhoog vuur.
Doe er de noten in en roerbak ze ong. 6 minuten tot ze goudbruin zijn. Schep ze met een schuimspaan over op een bakplaat zodat ze naast elkaar liggen.
Meng net voor de noten volledig afgekoeld zijn de chat masala met het zout en de cayennepeper.
Strooi het mengsel over de noten en schep om. (Meng niet teveel omdat het specerijenmengsel anders van de noten zal afglijden.)
Serveer de noten warm of op kamertemperatuur.

Succes en eet smakelijk!!!
Tip:
Je kunt de noten desgewenst tot 3 weken bewaren in een luchtdicht afgesloten trommel.

India

Gujarat

Snacks

8 pers

no:843/972 << >>
5 eetlepels olie
400 gr. cashewnoten(blanke)

mengsel
1 eetlepel masala of en komijnzaadjes
1/2 theelepel zout
1 theelepel cayennepeper