Garnalencoctail


Vul garnalencoctailglazen met goed aangestampt ijsgruis.
Gebruik anders ijscoupes en bekleed deze met de sla. Schik de garnalen op de sla. Giet de coctailsaus erover. Of geef de saus in een klein bakje er apart bij.
Garneer de coupes met partjes citroen.

Coctailsaus:
Roer alle benodigdheden voor de saus door elkaar.
Bewaar de saus tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Serveer deze coctailsaus bij koude gekookte garnalen.

Europa

Nederland

Schaaldieren

1 pers

no:876/972 << >>
flinters sla (indien gewenst)
5 grote garnalen, gekookt en gepeld en de darm verwijderd (de staart er aan laten zitten)
4 eetlepels coctailsaus (zie recept)
1 partje citroen

coctailsaus 2 1/2 dl.
2 1/2 dl. chilisaus uit fles
2 eetlepels mierikswortel uit een potje (naar smaak)
1 eetlepel vers citroensap
1 theelepel Tabasco
1/2 theelepel Worcestershiresaus