Feta dip


Verwijder het papierachtige velletje van de knoflook knol en bak het 1 uur in een oven van (175 oC.) . Laat het afkoelen en verwijder het velletje . Er blijft ongeveer 25 gr. zachte knoflook over. Als je saffraan gebruikt, moet je het 30 minuten weken in het citroensap. Pureer de fetakaas, de knoflookpasta en de rauwe gehakte knoflook , de verse basilicum of de verse koriander en het citroensap in de keukenmachine. Doe er de olijfolie of de crème fraiche bij zodat er een cremige substantie ontstaat.
Serveer het met lekker brood of en rauwe groenten en chips e.d.

Succes en eet smakelijk




Succes Eet smakelijk Azië in de wok
Tip: Je kunt dit gerecht in vriezen.

Europa

Griekenland

Vegetarisch

4 pers

no:892/972 << >>
150 gr. feta kaas
1 hele knol knoflook
1 teentje knoflook gehakt
6 blaadjes verse basilicum of verse koriander
50 gr. pijnboompitten
1/2 - 1 theelepel saffraan
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels extra olijfolie of 3 eetlepels crème fraiche