Snijd de dubbele kipfilet in de lengte door, zodat je 4 halve hebt. Plet ze met de achterkant van het hakmes, zodat ze mals worden. Smeer ze in met de rijstwijn en het zout. Laat ze ongeveer 5 minuten of langer staan.
Vervolgens een papje maken van de custard, maizena ,eidooiers en het water. Het moet mooi glad en niet te dun of te dik zijn. Wrijf vervolgens hier de kipfilet mee in, zodat ze helemaal goed bedekt is. Intussen 2 citroenen en de 3 sinaasappels uitpersen. De andere citroen in erg dunne plakjes snijden en dan door de helft (halve maantjes) en apart zetten. Het citroen-sinaasappelsap suiker en zout naar smaak opwarmen, zodat de suiker oplost, maak op smaak met eventueel meer suiker. Vervolgens in de hete olie de kip mooi goud bruin en gaar bakken. Eruit halen en in plakjes snijden en daar de schijfjes citroen tussen zetten.
Het citroenmengsel aandikken met het maizena mengsel. Het moet nog vloeibaar zijn. Dit vervolgens over de warme kip gieten op de platte schaal gegarneerd met plakjes komkommer om de rand en serveer. Succes en eet smakelijk!!