Yoghurt- mangomousse


Schil de mango en snijd het vruchtvlees in zeer kleine stukjes. Dit kun je pureren met een staafmixer. Houd kleine stukjes apart. Zet apart.
Klop de room stijf met wat suiker. Spatel er vervolgens de yoghurt door. Voeg wat limoensap toe en eventueel naar smaak nog wat suiker.
Spatel vervolgens de mangopuree- met de aparte stukjes door het room- yoghurtmengsel.
Schep de mousse in coupes. Laat het nog even afkoelen in de koelkast.
Garneer de coupes voor het serveren met een achtergehouden schijfje mango en limoenrasp.


Succes en eet smakelijk!!!!

China

China

Nagerecht

4 pers

no:611/971 << >>
2 flinke rijpe mango’s
1/4 ltr. room- of slankroom
2 flinke eetlepels suiker
2 dl. yoghurt
8 eetlepels suiker naar smaak
sap van 2 limoenen

Garnering
schijfjes achtergehouden mango
limoenrasp