Viskoekjes


Viskoekjes: De vis in stukjes snijden en dat dan samen met de kerriepasta en het ei in een keukenmachine doen en draaien totdat het een niet te glad mengsel is. Dan dit mengsel in een kom doen en vervolgens de rest van de benodigdheden,behalve de olie en de gesneden sla.
Van dit mengsel koekjes vormen van ong. 5 cm. doorsnee en 0.5 cm. dik. Olie verhitten in de wok of koekenpan en vervolgens de viskoekjes hier in bakken totdat ze mooi goudbruin zijn. (dit duurt ongeveer 5 minuten). Je kunt een paar koekjes tegelijk bakken. Met een schuimspaan er uit scheppen en op keukenpapier laten uitlekken. Garneer met sla.
Succes en eet smakelijk!!

Tip: Dit is een voorgerecht of een snack.

Thailand

Thailand

Vis

4 pers

no:891/975 << >>
Viskoekjes
500 gr. stevig wit visfilet
1 eetlepel rode kerriepasta
1 ei
2 eetlepels vissaus
1 theelepel kristalsuiker
2 eetlepels maizena
4 citroenblaadjes klein gehakt zonder nerf
2 eetlepels verse gehakte koriander
50 gr. peultjes klein gehakt

arachide olie om te bakken

Garnering
sla in reepjes gesneden