Viskoekjes met coctailgarnalen


De sjalot, knoflook, gember, peper en koriander fijnhakken in de keukenmachine.
Visfilet, suiker en 1/2 eetl. maizena toevoegen en machine laten draaien tot gladde vismassa ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Handen met maizena bestuiven en 12 balletjes van vismengsel vormen.
Op elk balletje een garnaal leggen en platdrukken tot 1 cm. dik schijfje.
Viskoekjes naast limoenpartjes op schaal leggen en in de koelkast op laten stijven.
Viskoekjes in een koekenpan met hete olie in ca. 3 minuten goudbruin en gaar bakken.
Besprenkelen met limoensap. Lekker met zoete chilisaus.

Succes en eet smakelijk!!!

China

Canton

Vis

4 pers

no:465/971 << >>
2 sjalotten
1 teen knoflook
1 theelepel gemberwortel gehakt
1 rode peper z.zaad
3 takjes koriander
250 gr. witte visfilet, in blokjes gesneden
mespunt suiker
1 1/2 eetl.maizena
zout en versgemalen peper
12 coctailgarnalen
1 limoen, in 12 partjes gesneden