Varkensvlees in zoete kecapsaus


Verhit de olie in de wok en fruit de sjalot en de knoflook lichtbruin.
Voeg de gember en het vlees toe en roerbak dit 2 minuten. Giet de ketjap manis en ketjap asin erbij en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de gehakte pepers en de zwarte peper toe en stoof het vlees in ongeveer 30 minuten gaar.
Voeg indien nodig nog iets water toe.


Succes en eet smakelijk !!

Azie

Indonesie

Vlees

4 pers

no:708/971 << >>
500 gr. varkensvlees in blokjes van 2 cm.
7 rode sjalotjes gehakt
3 grote tenen knoflook gehakt
3 schijfjes gemberwortel van 2 cm. gehakt
3 rode pepers gehakt
3 groene pepers gehakt

2 eetlepels olie
4 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels ketjap asin
1 theelepel zwarte peper