Uien bhajia’s


Maak een beslag van gele erwtenbloem , komijnpoeder, kurkuma, chilipoeder, bakpoeder en water. Pas op voor klontjes.
Vervolgens zout naar smaak en de gehakte pepers er bij doen .
Goed mengen en 10 min. laten rusten.
Verhit de olie.
De uiringen in het beslag doen en in beetjes in de hete olie bakken .
Serveer het warm.


Succes en eet smakelijk!







Succes en -------------------- Eet smakelijk Azie in de wok


Tip: In plaats van de kikkererwtenbloen, kun je ook wel zelfrijzend bakmeel gebruiken.
Gebruik dan geen bakpoeder.

India

India

Vegetarisch

6 pers

no:628/972 << >>
250 gr. kikkererwtenmeel(besan)
mespunt bakpoeder
300 ml. koud water
1 theelepel komijnpoeder
1/2 theelepel kurkuma (geelwortel poeder)
1/2 theelepel chilipoeder

1 theelepel zout
4 groene pepers klein gehakt

250 gr. uien in dunne ringen gesneden

olie om te frituren