Thaise viskoekjes


Verwarm de oven voor op 200 oC.
Meng de vis in een kom met 1 eetlepel limoensap en rasp, gember, vissaus, sojasaus, ei, maizena en de helft van de lenteui en rode peper.
Vet een muffinvorm in met holtes van 3-4 cm royaal in met olie en schep het vismengsel erin. Strooi de rest van de lenteui en peperreepjes erover. Druppel er nog wat olie over en bak de viskoekjes in de oven 20 minuten goudbruin gaar.
Serveer de viskoekjes lauwwarm op een blaadje sla.
Lekker met mangochutney of een dipsausje en limoensap

Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Vis

4 pers

no:100/971 << >>
300 gr. witte visfilet in hele kleine stukjes gesneden
geraspte schil en sap van 1 limoen
2 cm verse gemberwortel geraspt
1 eetlepel Thaise vissaus
1 eetlepel sojasaus
1 ei
2 eetlepels maizena
2 lente ui in ringetjes gesneden
1 rode peper z.z. in reepjes gesneden

4 eetlepels olie

garnering
blaadjes sla
mangochutney
dipsausje
limoensap