Tartaar van aardappel met geitenkaas


Meng de aardappelblokjes met de sjalot en knoflook.
Voeg 150 ml. water toe en kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten gaar, zorg dat al het vocht is verdampt.
Meng de aardappelblokjes met de olijfolie, geitenkaas, lenteui en bieslook en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Vul kleine taartvormpjes met het kaas-aardappelmengsel en bestrooi ze met pijnboompitjes.
Zet de vormpjes 12 minuten in een voorverwarmde oven van 200 oC.


Succes en eet smakelijk!

Europa

Griekenland

Aardappelen

4 pers

no:95/971 << >>
600 gr. licht kruimige aardappelen bv. Nicola, in blokjes gesneden
3 sjalotten, gesnipperd
2 knoflooktenen, gehakt

2 eetlepels olijfolie
300 gr. zachte geitenkaas
2 eetlepels lenteui, in ringetjes gesneden
2 eetlepels bieslook, gehakt
zout en peper
4 eetlepel pijnboompitten