Sperziebonen met gedroogde garnalen


Maak de sperziebonen schoon, was en breek ze, laat ze eventjes beetgaar koken , uitlekken en serveer op een plat bord of schaal.
Was de gedroogde garnalen en laat ze lucht drogen.
Meng de smaakmakers goed voor het gebruik.
Verhit de olie, roerbak de knoflook en de gedroogde garnalen, neem ze uit de wok en schik ze op de sperziebonen, giet de saus erover en meng het goed.




Succes en eet smakelijk!!
Tip : De gedroogde garnalen zijn het lekkerst na het wassen en luchtgedroogd en knapperig gebakken in hete olie met knoflook.

China

Beijing

Groenten

4 pers

no:494/971 << >>
100 gr. gedroogde kleine garnalen
250 gr. sperziebonen
1 theelepel gehakte knoflook

Smaakmakers
2 eetlepels chilisaus
1 eetlepels lichte sojasaus
1 theelepel suiker
1/2 theelepel. sesamolie